24 oktober 2021
Durea boot

Durea boot niet te missen in jouw garderobe

De Durea boot is een erg hippe laars. Je kunt ze op veel verschillende manieren dragen. Je kunt er een stoere look van maken door er een jeans onder te dragen of je maakt er een chique look van door er een rokje boven te dragen, er zijn erg veel mogelijkheden dus de schoenen zullen je nooit vervelen. De schoenen worden gemaakt in de Durea fabriek te Drunen, op een ambachtelijke wijze. Want ons doel is dat iedereen een schoen heeft die perfect past.

Durea boot

De kwaliteit van de boots

Wij hebben veel laarsjes met een H-leest, zodat ze ook geschikt zijn voor dames met een brede voet, de voetbedden van de laarsjes zijn uitneembaar, zodat ze ook te dragen zijn met eigen inlegzolen. De schoenen worden altijd goed gecontroleerd en afgevaardigd. Zo kunnen wij jou verzekeren van goede kwaliteit en gaan de schoenen lang mee.

De laarsjes zijn verkrijgbaar in de maten 36, 36½,37, 37½, 38, 38½, 39, 40, 41, 41½, 42½, 43. En in verschillende kleuren: bruin, groen, zwart, bordeaux en wit de prijs ligt tussen de € 95,00 tot  € 220,00. Er zijn veel verschillende soorten boots, er zit voor iedereen wat bij. Ga jij voor trendy veterlaarsjes, of toch voor stijlvolle Durea boot van lakleer?

Wij bieden ook extra service:

–          Gratis verzending boven de 50 euro
–          Gratis retourneren
–          Je kunt achteraf betalen
–          21 dagen bedenktijd