25 september 2021

Kartonnen dozen bestellen bij de Dozenhal

Bestel nu uw kartonnen dozen bij de Dozenhal. Dozenhal is dé leverancier in België als het gaat om verpakkingsmaterialen. Met meer dan 2500 formaten vindt u altijd een doos die geschikt is voor u. Hierbij kunt u kiezen uit een nieuwe doos of juist een gebruikte doos. Zodra u uw bestelling bekend heeft gemaakt, krijgt u direct een offerte toegestuurd zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Gaat u akkoord met de offerte? Dan is er een zeer grote kans dat uw bestelling al de volgende dag bij u afgeleverd wordt via onze eigen transportservice. 

Waarom kartonnen dozen van de Dozenhal?

Waarom u uw kartonnen dozen bij de Dozenhal moet bestellen, is heel simpel. Onze site werkt namelijk ontzettend eenvoudig. In onze dozenzoeker kunt u meteen op zoek gaan naar dé perfecte doos die volledig voldoet aan uw wensen. Hierbij kunt u zoeken op lengte, breedte en hoogte zodat u een doos vindt van het juiste formaat. Toch begrijpen wij dat er soms afwijkende maten nodig zijn voor bijvoorbeeld het opslaan of versturen van een product. In dat geval geven wij bij de Dozenhal ook de mogelijkheid om uw bestelling op maat te laten maken waarbij u zelf uw afmetingen kunt doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat uw ideale doos voor u wordt klaargemaakt. Naast de geschikte afmetingen kunt u de doos ook nog helemaal persoonlijk maken door bijvoorbeeld een logo of slogan op de producten te laten bedrukken. Zo weten klanten meteen waar het pakketje van afkomstig is en zorgt het ook nog eens voor extra naamsbekendheid voor uw bedrijf. Een ander voordeel van de Dozenhal is dat wij ons eigen transport hebben. Er is dus geen tussenpersoon waardoor wij meteen uw bestelling zelf kunnen bezorgen. 

Grote bestelling?

Heeft u een grote bestelling en een grote voorraad aan producten? Stapel dan de dozen op elkaar op ruimte te besparen. Wij raden hierbij aan om gebruik te maken van onze massieve platen. Deze platen zorgen voor meer stevigheid. Voeg deze meteen toe bij uw bestelling en vergeet niet de afmetingen door te geven.