21 januari 2022

Mijn pandemie outfit

Ik denk dat iedereen ondertussen zogenaamde pandemie-tradities heeft ontwikkeld. Hiermee bedoel ik dingen die je normaal gesproken niet zal doen, vind je nu opeens leuk. Ik vond zelf wandelen nooit echt heel leuk, maar sinds de pandemie vind ik het best aardig. Of dit komt omdat er niets leuks te doen is, of omdat ik het oprecht leuk vind, weet ik niet. Wat ik wel weet is dat ik mijn nieuwe corona-outfit heel leuk vind. Dit zijn namelijk een polo t shirts met daaronder iets wat jullie nooit meer dragen, namelijk pantoffels heren. Het is een corona outfit omdat dan mijn bovenkant netjes is terwijl de onderkant lekker relaxed is. Polo t shirts zijn prima geschikt hiervoor. De pantoffels zijn denk ik iets controversiëler. Ik behoor namelijk nog toe aan de zogenaamde ‘pantoffels heren’, dit zijn de mannen die nog pantoffels dragen. Nu kan ik letterlijk mijn werk op mijn sloffen doen.

 

Misschien is het een trend

De pantoffels heren zullen misschien ooit wel hun “come-back” maken. Hoe langer deze crisis duurt hoe waarschijnlijker de terugkeer van de pantoffels heren wordt. Want steeds meer mensen zullen het genot van polo t shirts en pantoffels willen ervaren denk ik. Maar waarom is dit zo’n lekkere combinatie? Nou allereerst moet je wel houden van  polo t shirts, datzelfde geld voor de pantoffels. Een polo t shirt is vaak gemaakt uit een dikkere stof dan een normaal shirt. Dat betekent dat het ook wat warmer is, en als je net zoals mij, niet van lange mouwen houdt, is een polo t shirt perfect. Want door polo t shirts blijf je lekker warm terwijl je niet de verwarming ontzettend hoog hoeft te zetten. Straks als het ook weer warmer wordt zal een polo t shirts perfect zijn. Deze zijn namelijk vaak van honderd procent katoen gemaakt waardoor het lekker ademt.

 

Sloffen in de zomer

Ik denk dat de pantoffels heren zich weer moeten terugtrekken in de zomer. De pantoffels heren zijn prominent aanwezig in de wintermaanden, maar als het weer lente wordt trekken wij ons weer terug. Dan moeten de pantoffels plaats maken voor de slippers. Naar mijn mening is dit een supergoed alternatief, en ook wat populairder binnen de huidige kledingtrend. Ik moet er niet aan denken om in de zomer met hete, zweterige voeten in een vergadering te moeten zitten. Dus ook ik, als lid van de ware pantoffels heren, zal slipper aantrekken. Uiteraard wel met polo t shirts daar bovenop, anders is mijn corona outfit niet compleet.