25 september 2021
horeca zitbank op maat

Prachtige horeca zitbank op maat laten maken!

Ik heb een horeca zitbank op maat laten maken bij Meubel Maatwerk Company en ik ben er heel tevreden over. Toen ik mijn zaak ging verbouwen, heb ik heel veel zitbanken bekeken. Toch heb ik geen zitbank kunnen vinden die ik echt mooi vond, dus heb ik ervoor gekozen om deze op maat te laten maken.

Fijn gesprek

horeca zitbank op maat

Ik heb bij Meubel Maatwerk Company aangeklopt en mijn wensen voorgelegd. Dit was een heel leuk gesprek en ik had meteen het gevoel dat ik begrepen werd. Ik had zelf al een aantal schetsen gemaakt en daarnaast ook inspiratiefoto’s van internet geplukt. Zo kregen ze meteen een idee van wat ik allemaal zoek in een zitbank. Na dit gesprek ging Meubel Maatwerk Company voor me aan de slag om de horeca zitbank op maat te maken. Het eindresultaat mag er zeker wezen, want de zitbank is in het echt nog mooier geworden dan ik in mijn gedachte had. Heb jij dus ook een bepaalde wens voor een horeca zitbank op maat en ben je op zoek naar een partij die deze wens werkelijkheid kan laten worden? Neem dan snel contact op met Meubel Maatwerk Company voor een oriënterend gesprek of kom langs de showroom en laat je inspireren!