3 december 2021

Sieraden statements die elke vrouw zou moeten bezitten

Sieraden kunnen een outfit maken of breken. Hoewel je misschien veel opties wilt, kun je met een paar statement pieces de perfecte outfit voor elke gelegenheid creëren. Kies bij de aankoop van statement pieces die bij elkaar passen of elkaar aanvullen in kleur of stijl. Hoewel je oorbellen, kettingen en armbanden nodig hebt, zal een prachtig luxe horloge altijd een outfit verheffen. Het mixen en matchen van deze accessoire essentials kan je een chique, slanke of verhoogde casual look geven (Bron: Maes & Hills). 

1. Parelketting

Parelkettingen zijn het ideale accessoire voor bijna elk ensemble of evenement. Of je nu naar een tuinfeest in de middag gaat of een avondje naar de opera, parels zijn geschikt. Je kunt ze gebruiken om een eenvoudige zomerjurk aan te kleden of om een avondjurk aan te vullen. 

2. Medaillon ketting

Parels zijn misschien tijdloos, maar een erfstuk medaillon ketting geeft je outfit een vleugje unieke elegantie. Of je je nu kleedt voor een belangrijk interview of je partner ontmoet in een restaurant met Michelinster voor een date, een medaillon ketting is perfect. Combineer het met diamanten studs of kleine hoepel oorbellen en een fijne ketting om de aandacht niet te trekken van het pronkstuk medaillon. Bewaar een kleine foto van je dierbaren in je erfstuk medaillon om je te helpen zich dicht bij hen te voelen, zelfs als je weg bent. 

3. Tennis armband

Een tennisarmband is de belichaming van klasse. Deze elegante diamanten armbanden slanken je pols af en trekken je ensemble samen. Kies een wit gouden of platina armband om ervoor te zorgen dat deze overeenkomt met de meeste van je sieraden. Als je de voorkeur geeft aan edelstenen, koop dan een tennisarmband gemaakt met saffieren, robijnen of smaragden om een vleugje kleur aan je pols toe te voegen. Een tennisarmband is een aanvulling op bijna elke outfit. Of je nu naar de country club gaat voor een snelle wedstrijd of op een date night, het past bij de gelegenheid. 

Nieuwe sieraden kopen? Bij Maes & Hills Collection vind je een groot aanbod aan accessoire!