24 oktober 2021

Vakantiehuisjes vergelijken

France Comfort heeft verschillende vakantieparken verdeeld over midden en Zuid-Frankrijk. De vakantieparken bevatten vakantiehuisjes, maar er zijn allemaal verschillende huisjes.

France Comfort

Zo heb je de keuze uit drie verschillende huisjes bij dit park. Dit is een ruime villa met een grote tuin en een vaste BBQ. Het huisje bevat 2 badkamers, 2 toiletten, 2 slaapkamers en 2x eenpersoons bed. Je hebt opgemaakte bedden bij aankomst. Het huisje beschikt over gratis wifi en een tv. Natuurlijk heb je hier ook de mogelijkheid om een villa voor 4 personen te boeken met jouw eigen privé zwembad!

Wil jij graag met meerdere personen op vakantie? Verdiep jezelf dan eens in de mogelijkheden om met zes personen een villa te boeken in Frankrijk!

Villapark Bourg Est – Vigelière Dit villapark bevat 7 verschillende huisjes.

France Comfort

Dit vakantiehuis is ruim en heeft wifi en een tv. Het huisje heeft 2 slaapkamers met beide twee keer een eenpersoonsbed. Ook heeft het 1 of 2 badkamers en 2 toiletten. Het huisje bevind zich naast de Bluegreen golfbaan de Forges.

Villa 8 p. supérieur + zwembad

Wil jij graag een vakantie boeken waarbij jij volledig tot rust kan komen en genieten van jouw eigen zwembad en omgeving? Boek dan deze villa! Dit is een uitzonderlijk mooie villa van 160 m2. Het heeft een enorme tuin, veel comfort en een privé zwembad. Deze villa beschikt over 4 slaapkamers dus er zijn 2 gezinnen mogelijk. Ook heeft het 3 badkamers met bad en/of douche en 3 toiletten. Verder heeft de villa wifi en een tv.